utopia

digital world - analog minds

Avantgarde Acoustic magyarul!

Mostanában keveset foglalkoztunk az Avantgarde Acoustic hangsugárzókkal/ elektronikákkal. A Merlin Audio téli álma közben úgy alakult, hogy a hazai forgalmazás lekerült Kiskunmajsára az UsaAudiohoz. Szabolcsot, aki a céget viszi régi időkből ismerem és rendszeresen tartottuk a kapcsolatot. Csütörtökön egy igen jó hírrel hívott fel.

Az Avantgarde weblap immáron elérhető magyar nyelven is. Rengeteg munka van benne és (Szabolcs elmondása alapján)itt- ott még azért pontosítani, "magyarítani" kell(szerintem is), de az első lépés megtörtént, hogy a nézelődni vágyó honpolgár immáron első kézből, anyanyelvén tudjon tájékozódni.

Egyelőre most egy ilyen rövidke hírrel érjük be, de a közelgő aktualitás okán nemsoká visszatérünk. Addig is kitartást, jó nézelődést és akinek van feltöltenivalója, ne fogja vissza magát!

Megosztás

A tölcsérhangú tölcsérről...

Miközban itt bütykölök a gép előtt, azon veszem magam, hogy mindjárt este 8 lesz. reggel 8kor kapcsoltam be a motyót. Állítólag a tölcséreket nem lehet hosszan hallgatni, mert hangosak, túl direktek, tölcsér hangjuk van és végtelen a sora a rengeteg baromságnak, ami ezekkel kapcsolatosan már  elhangzott. lassan 12órája megy folyamatosan és még most kezdek belendülni... :)