utopia

digital world - analog minds

Csak belekalapáltam

A fene tudja eldönteni. Itt nemigazán érzem, hogy sokat hozna. Emléxem, régebben az Avantgarde ezüstösítéséről letettem, nemigazán adta. Most az Overture miatt került ismét asztalra. A Kondo amp belül is hemzseg az ezüsttől, kéri, de a Model5-nél lehet jobb a réz(?) Még játszok vele... Ez a Négy évszak nehéz anyag, könnyen nyivákolásba csap át. Mintha a rézzel jobb lenne (SPc 1. gen). Ja, Furutech kontra Praktiker

...

ACz vissza. Finomabb  simább, kicsit hátborzongatóbb is, amikor megrántják, csak összességében mégis kicsit kilóg a lóláb. Mint a kis hifinél az AN-S interkonnekt... Nincs rend, borul az egyensúly... Azért sok dolgot jobban hoz, sokkal jobban... csak van egy kis zabszem.

Megosztás

dugó

na, itt sem mindegy ;-)) . az a tökgagyilehethogynemisrézrefölvittcsillogóbevonatcsatis1óráthament-IEC dugó eszméletlenül sokat ront a hangon. de ezt pont neked kell magyaráznom, ReviEmber? tegyé' rá legalább csájníz ojédet, járads 3 hétig, azt' meghallod

vagy 20 éve

lett feldugózva az a madzag, az is szerencse volt, hogy ilyet lehetett venni felénk :D

bár az a mondat lehet félrement. mert hiába a Furutech az ACz-n, annak szólt, nem biztos, hogy elég a tutidugó (amiben ma sokan a megváltást vélik felfedezni), ha nem illik a rendszebe a madzag.

Egyébként ma járt egész nap az erősítő, régen volt bekötve és jó órát tologattam a Daruma alátéteket. A zabszem kezd eltűnni és az ACz úgy tűnik, itt is jó lesz.