utopia

digital world - analog minds

Hana hírek

Nagy az izgalom. Tegnap beszéltem Kürthy Tomival és indulnak a Hana hangszedők lassan kishazánk irányába. Mi is kíváncsian várjuk a nagyobb verzióból a normál MC jelűt. Tamás rendel magának(és elfekvőbe is) a kisebb és nagyobb verzióból, amelyek be is lesznek kötve, így nem sokat kell már aludni, hogy kiderüljön aminek ki kell.

Ami fix,. most bevezető árasak. Annak idején, mikor az Avantgarde tölcsérek voltak bevezetésen a piacon, István(Csontos) mondta: "revox, most vegyél, mert sose fogod utólérni az árát" és igaza lett. Tegnap néztem, egy UNO most 23.250USD, ami,... kb 6.5-7mikulás. Ezt valóban nem tudnám megfizetni. Valami ilyet látok ebben a hangszedőben. Egy darabig biztos ilyen kedvező áron lesz.

Reményeim szerint ideér hanarosan, a 2016-os téli alapozás elkezdése előtt(ezért fosok most ennyit. 1 hónapos regenerálódási szünet van, marad a HiFi :) ), így lesz lendületem behallgatni. Nem titok, magamnak is gondolkodom egy megvsárálásán, épp amiatt, mert jó istálóból jön és ismerve a piacot, ha felkapják, duplája lesz az ára később.

...

Ez most csak ennyi. Szóltam előre polgártásrak,... a Motörhead meg lejárt... De utálom forgatni :D

Megosztás