utopia

digital world - analog minds

sok az út Rómába

Amikor ezen a mezei szabadtéri hangosításon megszólal a Nirvana, hirtelen megvakarod a fejed; biztos jó az iràny a végletekig kifinomult világunkban? Biztos, hogy süketek az amcsik a megalomán rendszereikkel a batár nagy házaik , batár nagy hifiszobájàban?

Szerintem ez eszembe se jutott volna, ha nem pár napja csereberéltem volna csöveket egy dobozolt (gyári dugózott) KSL SpC-re.

Jól klappol a kisebb rendszerhez, ahol a dobozokba is SpC3 került és a tápdrót is ebből készült. Hirtelen gondolattól vezérelve, áthoztam az Avantgarde erősítőt, megtolni a Motörhead koncertet. Érezhető a plusz kraft a TMP ANT után (ha valaki különtápban gondolkodik, ne gondolkodjon), de máshogy is szól. Mintha egy legaljától megfosztott Avantgarde Solo lenne. Üt, vág, zúz, jó volt. Aztán visszapakoltam a kis TMP-t és nyugtáztam, elég ez ide, főleg, hogy ezt nem búgatja, ha be van dugva a tévébe az antenna. Mindenesetre volt valami nyers igazság az álsolos installban.

Gyári dugózás? Bár, még nem sok 1 méteres hangsugárzó-kábelszettet láttam, létező dolog. Monoblokkokhoz elég és nekem. Érzésre jobban tolja, mint a méterre vett, a titka passz. De lehet, csak összeállt. Mindenesetre az egyébkènt elég muzikális Townshend Isoldát kitúrta sokéves helyéről.

Sok in One:

- A FAL azt adja vissza, amit elékötsz

- Gyári dugózott Kondo jobbnak tünik  mint a spurnis

- Nagyobb érzékenység is szereti, ha több a kraft

- Az ANT- et bármivel küldheted, az antena se hozza zavarba

- Lou Reed még mindig Lou Reed

+ egy ilyen kisebb rendszer is meghálálja, ha kap egy tisztességes kábelezést. Tervezek elkérni Kürthy Tamástól egy Sunshine szettet. Elég megnyerő a nemrég kapott Tiglon madzag, ez meg annak a kisöccse.

Megosztás