utopia

digital world - analog minds

DJ Krush a ZP-ben

                                    
                                           
.........................................
.........................................
.........................................
.........................................
 
Megosztás

kupáncsapás 4 kuponért

2 éve való igaz, hogy jobban -mit jobban > TÉNYLEGESEN- megtekerte a régi idők funk mintáit ötletes loop-olásokkal elektronikába fojtogató majd 2órás szettjét. Nem számítottam ismétlő-szettre, DE annál inkább reméltem ugyanazt a vibráló hangulatot, amit akkor kisérletező zenei eklektikájával okozott sokunknak. Ehelyett a végtelenségbe nyúló közel félórás (ha nem több) monoton kaptárzenés blokkjának hatására majd belefulladtam a rám zúduló esőcseppekbe. Talán majd 2 év múlva másképp... 10telettel: Györemix!

nekem

kurvára tetszett, ahogy két éve a zp-ben széttörte az organ donort, és még egy poént se tolt a végére (amit megint lehet jófejkedésnek értelmezni, persze...). és képes reagálni a körönség rezdüléseire (blaaah), ilyen értelemben, igenis, jó DJ.

Idén nem volt

Organ donor, csak Kemuri meg Duality (ami jó apropó volt arra, hogy szét lehessen csavarni a hangrendszert. Serato volt, fasza kis mp3-mal) Két éve sokkal egységesebb szettet tolt, most széteső volt az egész és összeszedetlen, arról nem beszélve, hogy kétszer is hibázott, és elnyújtott volt. A közönségnek szerintem mindegy volt, így is, úgy is jól akarta érezni magát, megkapta, amiért jött. Van fent a youtube-on egy nyolc perces videó, majd beillesztem.

már régen leszoktam róla,

hogy a hibái alapján ítéljem meg a DJ-ket (és nem csak a DJ-ket). egyébként elhiszem, hogy szar volt, voltam én már csalódott DJ Shadow (jön a Szigetre) után is.

Nem tudom,

idén kimegyek-e. Valszeg igen, de előtte nyávogok egy sort. A Shadown én is ott voltam, de annyian voltak a sátorban, hogy képtelenség volt beférni, a izzadt testeken bodysörfölni meg nem szeretek. Így kintről élveztem a "koncertet", de eldönthetetlen volt számomra, hogy milyen.