utopia

digital world - analog minds

Címetlen

Már kb. két hete nyúzom régi-új rendszerem immáron saját Moth passzív előfokommal. A nálam járt régebbi konstrukcióhoz képest nem sok különbséget érzek. Ami van, az lehet csak a teljesen új akusztikai körülményeknek köszönhető (saját lakás, de továbbra is panel :( ), de a Zerodust tűtisztítónak is betudható, ami egy nagyon hasznos találmány, minden vinylezőnek kötelező tartozék. (Persze a lemezmosó is az lenne, de hátha egyszer az is eljön.)

Kipakolás és felépítés után volt némi gerjedés a végfokkal, de azt hiszem, ezt a hangfalkábel és interconnect egymáshoz való túl közel kerülése (vagy összeérése) okozhatta, mivel csak egy-egy pillanatig csippant meg és csak az a csatorna, ahol a kábelek ilyen konstellációban voltak. Konklúzió: Moth tulajoknak célszerű erre nagyon odafigyelni, a Moth wiki-bejegyzésben is rögzítettem ezen tapasztalatomat és sejtésemet.

Ha hinni lehet a madaraknak, idén nem kerül megrendezésre a Budapest High-End Show, hazánk egyetlen nem pusztán marketing-célokat szolgáló, hanem egyben értéket is közvetítő ilyen jellegű rendezvénye. Csak remélni tudom, hogy jövőre ismét lesz...

Megosztás