utopia

digital world - analog minds
warning: Creating default object from empty value in /home/acc3074/public_html/halfnote.hu/www/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

készülék

Good vibrations

Lassú, de legalább büdös"A haiku olyan, mint a szeretkezés, mindenki azt hiszi, tud róla valamit, amit más nem" Gy.H.L.

Ebben az írásban a nyugalom megzavarására alkalmas hifis közhelyek fordulhatnak elő.Úgy mint: mikrovibráció, sajáthang, "Mi kerül ezen ... Euróba?", stb.

Az üveghegyen is túl

Mindig örül az egyszeri hifista, ha ravasz módon az igazi nagyok világából át tud emelni valamit saját kis rendszerébe. A mostani téma egyáltalán nem új, de mivel én csak most léptem meg eme - revox által már évekkel ezelőtt elhintett - fejlesztést, úgy éreztem, nem árt ismét egy rövidke írást szentelni neki.

Van új a Quad alatt - az Elite széria

Quad Elite A Quad, mint az egyik legnagyobb múltú highend gyártó, ismét úttörő lépést tesz az angolszász audio világban.

Rega-klasszikus újrajátszva - az Origin Live Silver hangkar

Az előző részben megismerkedhetünk a Funk Vector gyaluval. Azóta felkerült rá a hangkar is. Mielőtt felidézném az installáció folyamatát és elemezném a végeredményt, eme cikket e hangkarremeknek szentelném.

Az avantgárd lemezpörgető - Lemezjászó Odüsszeia II

Először 2005-ben találkoztam vele. Amőbaszerű formája meglehetősen szokatlan, a legtöbben - ahogy én is - idegenkedve fogadtuk. Aztán mikor megmutatta, mit is tud valójában, kezdtem elfogadni különcségét. A Funk Firm Vector lemezjátszójáról lesz szó.

DIY kalandok

 
 
szóval nem jött be az "open baffle"... Pedig ha valamiben lehetett látni fantáziát, hát ez az volt.

           

(2010) Nulla óra nulla perc - Avantgard Acoustic Solo

Péntek esti hifizés

 

kommentek: sztereó/monó Beatles

A high-end és a hiányzó láncszem – Debrecen 2.0

        
 

A régóta áhított narkotikum - 4722 Lens

Aki a hifit, mint hobbit rendesen űzi, tudja jól, hogy egy hosszú fejlődési folyamatról van szó, amely során az ember felépíti egyéni preferenciáihoz, és persze anyagi lehetőségeihez legjobban passzoló rendszerét, és amely során - kis szerencsével - rengeteg boldog zenehallgatásos órát tölt el.