utopia

digital world - analog minds

Namivan?!

Elég régen nem írtam már ide. A töréspont igazából a HES05 volt. Na nem azért, mintha az rossz lett volna, sőt, nagyon jól éreztem magam. :) Hanem akkor kényszerűltem rá, hogy az Audio Innovations Series 200 előfokomat felvigyem Pestre eladás céljából, mivel a Moth végfokhoz szerettem volna megvenni a saját előfokát.
Most ennek apropóján írok megint, hiszen egy jó hete kaptam kölcsön Revoxtól egy Moth előfokot. (Ha minden igaz, a sajátom is úton van már.) Úgyhogy ez a hét nem is telt rosszul, hiszen hosszú hónapok nélkülözése után végre ismét tudok nyugodtan hallgatni zenét. Mert bár sejthető volt, a Moth végfok a Moth előfokkal teljesít igazán jól. Ennek megvan a technikai magyarázata is, amit remélem Péter - ha lesz rá ideje egyszer - ki is fejt ezen az oldalon. :)

Már kezdem érezni, hogy hamarosan vége (egy jó időre mindenképp) a "mókuskerék" effektusnak. A rendszer kezdi elérni azt az állapotát, amikor minden a helyére kerül, minden elem azonos szinten teljesít, nagyjából kifutva képességeit. A phonónak sajnos még híján vagyok, mert a Goldring nagyon nem ezen a szinten van (az "átkozott" AI200-as phonóját nem bírom elfelejteni :) ), bár jobb, mintha nem lenne mit hallgatni. Amúgyis úton van már a 12W-os Moth phonó is, amihez azért nagy reményeket fűzök. Ha beválik, rendelek hozzá egy 100W-os tápegységet, és veszek egy Goldring Eroica LX (valódi MC) hangszedőt is. :)

Szükség lesz még egy rakás Darumára is, hadd fussa ki magát rendesen az egész. Viszont ha mindezekkel meg lesz spékelve a rendszer, bármilyen hihetetlen, de merem állítani (pedig ezt olvasva egy pár ismerősöm biztos legyintene...), nyugodtan dőlök hátra.
Megosztás