utopia

digital world - analog minds

revox blogja

Puding próbája

Minapi analógos eszemfuttatást nem csak úgy találtam, hanem volt egy kis zsebpénzem, amit nem tudtam, mire is költsek el. Biciklikerékből van elég, ahogy bicikliből is, meg a tél egyébként is a hifis bevásárlások időszaka. Lehet kellene egy csöves CD, de ami jó, elég drága, annyi nincs. Kellene egy VivLab hangkar, de még többe fáj.

Így még nem halottam...

"A ZYX arra törekszik, hogy teljes mértékben kihasználja az analóg zene lejátszásában rejlő szinte korlátlan lehetőségeket, hiszen csak az analóg jelalak esetében folyamatos az időtengely (Z). A modern digitális lejátszó eszközök mintavétellel reprodukálják az analóg jelalakot, emiatt azután kisebb-nagyobb folytonossági hiányokat látunk az időtengelyen. Bármilyen magas mintavételi frekvenciát veszünk is, mindig maradnak „lyukak” az időtengelyen.

Már totál fekete volt

Mai menü  ezüstdugóra...

1 óra ázás után már sokat tisztult. Bennehagyom reggelig, hátha... de elég ez így is.

sok az út Rómába

Amikor ezen a mezei szabadtéri hangosításon megszólal a Nirvana, hirtelen megvakarod a fejed; biztos jó az iràny a végletekig kifinomult világunkban? Biztos, hogy süketek az amcsik a megalomán rendszereikkel a batár nagy házaik , batár nagy hifiszobájàban?

Szerintem ez eszembe se jutott volna, ha nem pár napja csereberéltem volna csöveket egy dobozolt (gyári dugózott) KSL SpC-re.

Reprint

Nem szeretjük a reprintet. Már nem.olyan, mint az eredeti nyomat volt. Aztán jött ez a 2009-es 180 grammos (ami sokszor hordoz magával egy remastert is és garantàlt kilúgozást, de itt nem történt meg) és alapvetően nincs vele semmi bajom. Cserébe nem szántotta előttem ki senki a JohnDeere-el  rosszabb esetben a tolikapával.

A tolvaj médium (Loricraft kecskeszőr kefe)

A mindentudás egyetemén megtudtam, hogy az analóg sehol nincs a digithez. Erre hazajövök és ellopta a kecskeszőr kefét is az LP-től. Amikor xar volt a CD-m, néha, ha megkeféltem a lemezt, még be-be olvasta. Már jó a CéDa, de megtörölgettem... Van difi. Nem világok, de hallható. Nyilván nem koszos, inkább antisztatizálhat... Ennyi, ne lapozz.

 

Show must go on, avagy akasztják a hóhért

Kondo Overture + Avantgarde + stíluskavalkád + 2db ToMPi = jó buli

  

Csongort fűzöm, hogy írjon pár sort, majd meglátjuk...

Részemről azt látom, még szoknom kell ezt a felbontást. De talán így nem is pontos.

Szóljon HANGosan az ének

Szóval megvolt. Ettől jobb a buli, csak alapvetően van is mit írni és nincs. Nincs, mert amit vártam és amit gondoltam, az úgy volt, így ez az egy mondat is elég lenne, de valamit próbálok...

Szerintem kb tíz éve lehettem utoljára kiállításon. Nem felvágósan tessen érteni, kedvem minidg lenne elmenni, csak mire eljön az ideje a lustaság győz.

There's a world going on underground

Kedd,.. vagyis hétfő óta (már otthon is csekkoltam) nem szabdulok ettől a nótától. Nem volt értelme, de kezdem megérteni.

Mindenesetre annyira buzerálja az agyam, mától kinevezem highEnd- indulónak!!!        >>tovább>>

AtttyaÚristenVágóÚr