utopia

digital world - analog minds

Mekk Elek működik...

gyorsnak kell lennem, mert a notebook tápja búgatja a szubot, így míg le nem merül az akksi, végére kellene érjek. Kürthy Tominál nemrég szem és fültanúja voltam egy érdekes "demonstrációnak".  Ha ezt valaki mondja, nem hiszem el. Kicsit olyan varázsvesszős- legyintősnek hatna, de ott voltam, láttam, hallottam... aztán néztem és most rendelek.

 

Pontosabban már délután rendeltem és eme rendelésnél azt beszéltük, Tamás rendel többet, de nem túl sokat. Szóval ha valaki a végére érve úgy dönt, belevág, szóljon, vagy hívja az analogAudio-t és kérjen ilyet, mert a végén úgy járunk vele, mint a Darumával. Mire odajut az indián, hogy kellene neki, nem lehet kapni. De sto éta? Ez egy kecskeszőr lemeztörlő ecset. A Loricraft gyártja, mint a benga lemezmosókat és megdöbbentő dolgot művel. A próba amúgyan történt, hogy egy még nem lemosott lemezt tettünk a TW Acusticra, majd a szokványos szénkefével jól megkeféltük. ZYX ráenged és hallgat. Olyan, amilyen... Schroder felemel, a mekegivel lekeféljük lemezt és ZYX vissza a helyére. És lőn döbbenet. mintha lemostad volna. Totál ugyanaz az irány. Ha nem tudom, hogy nem mostuk, mosásra fogadnék, de azért egy kiadós Loricraftos mosoda még tisztított rajta. Szóval a mosót nem pótolja, de egy frissn mosott lemezt esetleg egy darabig mosás nélkül, elkefélgetve hallgathatunk a nélkül, hogy zavaróan elkoszosodna. Akinek meg mosója nincs, szinte kötelező darab! Mondanom se kell, hogy egy teljesen más lemez került a lemezjátszóra. Mindene kitisztult, dinamika megnőtt, olyan blődségek, mint  ritmus, energia, múzika hatványozódott. Olyasmi volt ez, mint amikor először tisztítottad meg a tűdet a Zerodust zselével és megdöbbentél milyen potenciál van még a rendszerben, csak ugye ezt most minden egyes retkes lemezed esetén fogod tapasztalni.

szóval gondoljátok meg barátaim és felebarátaim, mert ez bizony jó dolog, de én iszonyatosan verem Tamásunk fejét, hogy rendelje, ne gatyázzon, így aki lemarad, az ki nem marad, csak az első körből.

Aztán a többi rodolfó dologról később. Van még ez- az a tisztítás jegyében, de merül az akksi és a Beethoven V is lejárt...

 

ui: vidéken élő ismerős mesélte egyszer, hogy a kecske mit művel a szakállával. aki kitalálja, kap egy pirosPontot, minden esetre kapcsolódik a keféléshez. lehet innen jött az ötlet?

Megosztás

MEKK-ELEK

Szia Revox Honnan lehet megrendelni, mi az elérhetősége Kürthy Tominak ?

telefon

hello,

06-30/595-57-19

kefe

Ez a kefe kiváncsivá tett. Én a saját módszeremmel mosom a lemezeimet, tehát piszkosan soha nem kerülnek a lemezjátszóra, viszont jobb híján én is a karbonszálas kefét használom a felületi por eltávolítására. Ha ezt sikerülne kiváltani ezzel a kefével,akkor beneveznék egyre... A másik érdekes dolog a tűtisztításhoz használt zselés anyag, amiről szintén gyakran esik szó. Ez biztosan nem árt a tűnek, nem marad rajta valami káros bevonat? Nekem is MR tűprofilú hangszedőm van és szeretném kímélni9 amennyire csak lehetséges.

hello,

engem meggyőzött a kefe,de ha gondolod, KürthyT megmutatja biztos,ha felsasszézol hozzá. csak azért mondom,mert 15forint és én tuti veszek,de nehogy valaki később reklamáljon :) szóval szerintem jó dolog.

A Zerodust zselé igen kemény zselé és nem tapad rá a tűre. De Tamásnál van most valami tűtisztító csoda is(de szerintem Zerodust is),ami hatékonyabb a zselétől. Azt hiszem az is valami Loricraft termék, de hívd föl Tamást és persze ezzel a lemezmosás nem megkerülhető, de a szénkfenél sokkal jobban dolgozik.

30/595-57-19

Kecskeszőr lemeztisztító

Szia revox Hol lehet megrendelni ezt a lemeztisztítót ? Válaszod előre is köszönöm

Analog Audio - Kürthy Tamás

telszámot az előbb írtam ki