utopia

digital world - analog minds

TMP Bemutatóterem

Kissé elcsépelt a szó, de ami fix, össze lett rakva egy full TMP ANT szett ToMPinál, amit elmentem meghallgatni. Került a rendszerbe egy lemezjátszó is, szimplán Revolver néven, Linn Basik Jelco 250 karral és Roksan Corus Black hangszedővel (jóformán Goldring). Nagy durrantás nincs kábel fronton, mintegy szemléltetve, hogy nem kell kőgazdagnak lenned, hogy megszólaljon.

Valójában nicns időm írni. Mondtam is a srácoknak, hogy csinálok pár fotót, aztán majd, ahogy időm engedi, de valahogy még reggel is a fejemben duruzsolt az este hallgatott Metallicska, így miért ne. Ne feledjük, ez jelentéssel bír...

Persze hosszan nincs már mit taglalni, hisz ezerszer meghallgattuk az ANT család tagjait, de itt most egyben meghallgatható és a rendszer végére kötött Spendor doboz is jó partner.

Talán ami érdekes, kicsit azért állítgattunk rajta és újfent előjött, amikor a Tracy Chapman már elfogadható volt, az Iron Maiden még vérzett. Persze utána lazább vizekre eveztünk (és nem annyira lazákra), de még Dire Straits-re is vetemedtünk.

Nagy rizsát nem akarok lökni, de baromi jól egyben van a kis rendszer. Akit érdekel egy ócó és jó rendszer, keresse Tamást és menjen el meghallgatni, nem fog csalódni. yes

...

Randa a gumi, de finomKöszi srácok, jót zenéltünk cool

 

ui: Ettől sokkal jobb volt, csak nincs időm hosszan ecsetelni. A munka nemesít, ...meg vár :)

 

Megosztás

Turn Table

Annak a Revolvernek Rebel a neve. Linn Basic? Jó lesz az Jelco 250-nek is, nem? :)

ja, legyen

:) Ez biztos így van, én csak ránéztem, ez egy linn basik és kész :) de nem kételkedem. Ami fix, régebben ezeket a Revolvereket Regaval és Linn Basikkel szerelték,ami hasonlatosan néz ki (úgy,testességre és hasonlóan is szól). Elég sötét volt ott, meg már vakulok is, így nem olvastam el ,mi van ráírva.

A lényegen nem változtat, elég jól muzsikált, de mindenképp köszi a kiegészítést! A beszerforrás pontosabb ;-)