utopia

digital world - analog minds

Zsebemben az új Analog Audio árlista

Nagy izgalommal vártam érkezését, mivel a jen nem pusztánMidnight Blue és Treasure lego megbolondult, hanem majdnem tébolydában végezte. ehhez képest egész pofásra sikerült és az olcsón jóra vágyóknak most szólok, a 47Lab esetén nem csalódtunk. Lesz olcsón, vélhetően bazi jó. Ha valaki kellő tudást érez a KITkedéshez, főleg olcsón nevezhet be a legjobbak harcába. Ízelítőként, a Midnight Blue integrált erősítő megállt fél miska alatt, azaz 480ezer lett, és a Treasure családot a MB alá pozícionálták.

Ez jelent meg délután a microblogon, de akkor éreztem, rá kell még egyet szusszanni, mert van mit. Essünk neki, afféle gyors merlinHírek. Készülékeket nem fogom most sorba szedni, bár nehezen is tehetném, mert sokkal többet nem tudok, mint amit ki lehet lesni a hivatalos weblapról. Amit azért mindenkép érdemes említeni, a tervezett Midnight Blue és Treasure szériák immáron fixen léteznek, vásárolhatók, illetve egyelőre rendelhetők. Áraik egész barátira sikerültek és a KIT-ek esetén, jó japán szokáshoz híven (ezzel az autótuningok kapcsán szembesültem először), un. bolt-on KIT módszerrel mindent adnak a csomagban, bolt-on KITígy az indiánnak nem kell a mechanikai megvalósítással kísérleteznie, csak egy kicsit szerelni. Nem nehéz rájönni, még ha valaki nem is igazi mekkElek, a honi rezsióradíj lényegesen kedvezőbb, mint a japán, így nem meglepő, hogy a Treasure végfok KIT verzióban csak 258.000HUF. Persze mindenkép elgondolkodtató lehet a Midnight Blue integrált is. Engem speciel nem zavarnak az integrált erősítők(lásd Ongaku). Sőt! Adott esetben olcsóbb, mint egy elő-végfok kombó, hisz a drótok terén spórolhatunk, bár a 47Labokhoz javallott Storatos 3.000Ft-os méterára senkit nem fog koldusbotra juttatni. A lehetőségek tárháza kifejezetten kitágult(elő- végfok, tuner, CD-jétszó, DAC USB-vel, füles erősítő, passzív előfok és nyakatekert kombinációk...) és azt gondolom immáron a 47Lab lego bárki számára elérhetővé teszi a zenei nirvanát. Legalább is bíz(z)unk benne. Remélem mihamarabb fülügyre kapjuk, addig is merjünk nagyot álmodni :)

Árlistára visszatérve, találtam még kellemes árakat. A nemrég már 230 fölött járó KSL Vc megállt 204ezernél, illetve rendelhető ennek újabb változata, ami más szigetelést kapott, mint az eredeti verzió. Az új KSL LPz, a selyem szigeteléssel meghallgatható Kürthynél, bár azt gondolom a nagy KSL durranás, a valamikori 700ezerbe fájó KSL Vz(ebből azért én is tartok egyet a Vc mellett) ára leszaladt 428-ra. Persze ez már az újabb, jobb szigeteléssel bíró Vz-II, bár nem mintha a régi hangját bármi kritika érhetné. "Kispénzűek" vehetnek SFz trafót Vz-vel olcsóbban és még kisebbeknek van egy  CFz nevű trafó, Vc-II kimenő madzaggal. Megtudhatjuk még, hogy van egy kétutas hangsugárzó is 16milkóért Biyura néven és a Ginga névre keresztelt lemezjátszó újabb leg-et döntött(amin azért egy pillanatig leállt a szoftver, fejem megvakartam és ... és...). Nem árulom el, esetleg később :)

De evezzek vissza köz vagy elérhetőbb vizekre. Kellemes meglepetés az ALR Jordan dobozok ára. Nemrég Tamással behallgatuk az Entry-L állódobozt, aminek párja 225.000Ft. Egy pentódás Mactone(EL34) erősítő végére kötötük és bazi jól szólt, így aki valami olcsó csöveshez keres hangsugárzót, ezt felétlenül próbálj ki. Gyors, pontos, de kifejezetten érzelmesen szólalt meg. Polcsugárzónak ott az Entry-S, ami csak 105ezer. Mérete senkit ne tévesszen meg. A Műcsarnokban ilyennel Műcsarnok, Entry Shangosítottunk egy bazi nagy termet. Nem volt vele gond és ha kell a PC monitora mellett is elfér. Ami még érdekes lehet, aki lépni akar egy ALR szintet, a Classic széria 177ezertől indul. ZYX hangszedők ára nagyjából stagnál, a variációk száma konvergál a végtelenhez, Frank Schröder artemis Labs néven fut és már nem csak karokat gyárt, míg a Loricraft a lemezmosókra tesz több javaslatot. Apropó Loricraft! Tamás szólt, hogy megjött a lemezmosó folyadék rendelés, van egy rahedli Zerodust tűtisztító és ha jól emlékszem VAN DARUMA!!! (33e/szet)

Hirtelen ennyi...

ja, 27+

Megosztás

Elérhetőség

Kaphatnék egy elérhetőséget? Tűtisztító érdekel.

írj nekem

aart_kukac_freemail.hu

?

Létezik az Analog Audio-nak honlapja?

fejlesztés alatt

szerintem már nincs sok híja. (szép szó)