utopia

digital world - analog minds

47lab 4724 Koma

47lab 4724 KomaA 47lab is előjött a beígért lemezjátszóval. Hogy tetszik?

Megosztás

tipp

hi,

egyelőre csak tippelni lehet, hogy mit tud. Kimura kb 12évig fejlesztette a PiTracer CD futóművet,ami azonnal a "világ legjobb futóműve" címért indult hadba és ez ugye szubjektív sport(a bénák szerint erősen,szerintem csak minimálisan), de nagyjából elérte. Még tesztet nem láttam, ahol ne vitte volna a pálmát. Persze 6millió körül mocorog. Minden esetre CsI,aki megfülelte azt mondja, ha elcseszed a hálózati drótot,akár a Flathfish is megszorongathatja egy ezüst KSL-el. Tehát a minimum mellé egy kondo ksl acZ hálózati, vagy SpZ-ből remekelt tápdrót(node ezt már bele kell alkudni ;) ) Szal a PiT-ből kiindulva 1- fixen tud valamit, 2- lehet lesz egy még komolyabb verziója. Szaros 2milkával nehogy már beérjék :D Azon se csodálkoznék, ha CsI egyébként se szegény lemezjátszóparkját nemsokára egy ilyen is díszítené. Akkor pedig lehetőség nyílna első körös információkra. Bár nyilván neki már megvan az első próba.

Summázva, sötétben tapogatózunk. Tapogatóznánk, ha nem ismernénk jól a 47lab termékeket és az Őket körülvevő maximalista fejlesztési szemléletet. Szerintem aki teheti, vakon beránthatja. Engem egyedül a por aggasztana kicsit. Nagyon nyitott a készülék és gőzöm sincs hogyan szeparálnám el az "elemektől". Vákuumfólia ;)

Nekem kicsit szokatlan a

Nekem kicsit szokatlan a forma (még a Funknál is furcsább), de ismerve a 47labot, biztos jól szól. :)

Alu, de nagyon

Nekem jobban tetszik a formája, mint a Funk-é. Totál alu, szigorú nagyon. A két lemeztányér egymással ellentétes irányba forog. Nagyon komoly mérnöki munka van benne.

Re: Alu, de nagyon

[quote]Nagyon komoly mérnöki munka van benne.[/quote]

Effelől semmi kétségem! :)