utopia

digital world - analog minds
warning: Creating default object from empty value in /home/acc3074/public_html/halfnote.hu/www/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

site

Gone...

Régóta adós vagyok magamnak ezzel a posttal, hiszen a tavalyi év elég komoly konflikust hozott felszínre. De talán jobb később, mint soha. Már jó ideje nem publikáltam az oldalon, aminek nyomós oka, hogy nem tudnám a saját nézőpontommal és kötődésemmel összeegyeztetni. Ezért kérem az olvasókat, ne keressenek e fórumon és főleg ne kössék össze személyemmel az itt megjelenő tartalmakat. Sajnálom, hogy ezzel idáig vártam. Aki olvasott és esetleg még élvezte is, annak köszönöm.

 

Analog búcsú - audiolife nyitány

Talán minden olvasónak feltűnt, hogy az oldalról lekerültek az írásaim. Végül is hosszú egyeztetés után úgy döntöttem, hogy saját blogban és saját név alatt folytatom tovább. Engedtessék meg némi személyesség, hiszen mégiscsak öt évről és több, mint 100 szövegről van szó, illetve arról, hogy a halfnote jelentős fóruma a hazai hifi blogoknak.

HES kintről

[url=http://www.audio-cube.nl/news/buda2003.htm]audio cube, 2003[/url]
[url=http://www.midlandaudiox-change.co.uk/data/images/Budapest%20Hi%20End%202005.pdf]midland audio, 2005[/url]

Audio Note website - fully refurbished

Időközben a Note weboldala is megújult:
www.audionote.co.uk

Első reinkarnáció

Üdvözlök minden nézelődőt, olvasót. Ezen üzenettel indítom újra az igazi zeneszerető hifistáknak szánt ismeretterjesztő blogunkat.